جمعه, ۱۶ فروردين ۱۴۰۴، ۰۷:۲۴ ب.ظ

درباره سايت

پایگاه اطلاع رسانی شهدای شهرستان ایذه

بسم رب الشهدا و الصدیقین
امام خامنه ای:زنده نگه داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست.
به سایت شهدای شهرستان ایذه خوش آمدید.
اهداف سایت:
معرفی شخصیت و وصیت‌نامه شهدا ایذه
گرامی داشت یاد و خاطره شهدا ایذه
و...

بایگانی

پيوندها

تصاوير برگزيده

شبکه های اجتماعی

شهید محمد زمان اسکندری

 شهدای شهرستان ایذه

شهید محمد زمان اسکندری

در سال 1343 در روستای سبزی از توابع بخش دهدز شهرستان ایذه کودکی دیده به جهان گشود که نام او را محمدزمان نهادند.

پدرش که سواد مکتبی داشت به خاطر تولد فرزند در روز ولایت امام زمان (عج) نام او را محمدزمان گذاشت. در سن نه سالگی و در کلاس سوم ابتدایی بود که شروع به نماز خواندن و روزه گرفتن کرد، او هیچ وقت نماز و روزهی خود را ترک نمیکرد. دوران ابتدایی را در همان روستا و دوران راهنمایی را در مدرسهی راهنمایی دکتر شریعتی شهرستان ایذه و دوران متوسطه را در دبیرستان طالقانی گذراند. شهید اسکندری توانست در رشتهی اقتصاد دیپلم بگیرد.

از خصوصیات بارز اخلاقی او این بود که همیشه به دیگران احترام میگذاشت، به صورتی که  کف دست به سینه به دیگران سلام میکرد. از همان دوران ابتدایی شجاع بود و جز خدای متعال، از هیچ کس و هیچ چیز هراسی نداشت. در فصل تابستان به کمک خانواده میرفت و کارهای کشاورزی را انجام میداد. وقتی که دید دوستان و همکلاسیهای او به جبهه میروند و همچنین چند نفر از آنها در راه خدا به شهادت رسیدهاند، همواره شهادت را از خداوند طلب میکرد که خداوند این آرزویش را مستجاب کرد و به طور داوطلبانه در سن بیست و دو سالگی و در دوران اوج جنگ به جبهه اعزام شد و در میدان رزم، بخاطر مهارت در تیراندازی، یکی از تک تیراندازان خط شکن نیروهای رزمنده بود.

پس از گذشت یک هفته مشخص شد که ایشان در عملیات پدافندی فاو شرکت داشت. در همان زمان بود که مجروح شیمیایی شد. نقل میکرد که: من شیمیایی هستم، بدنم داغ میشود چشمهایم آب میریزد، دکتر به من گفته همیشه داخل آب سرد حمام کن. این عارضهی شیمیایی باعث شهادت این بزرگوار گردید، شهید اسکندری به امام علاقهی خاصی داشت و شیفتهی ایشان بود. همیشه عکس امام را روی جیب راست خود نصب میکرد. به امور دنیا علاقهای نداشت خوشخلق و خوشرفتار بود.

سرانجام در تاریخ 28/5/1364به مقام رفیع شهادت نائل گردید و پیکر مطهرش را در شهرستان ایذه به خاک سپرد تا میعادگاهی برای عاشقان ولایت و شهادت باشد.

نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی