چهارشنبه, ۱۴ فروردين ۱۴۰۴، ۰۳:۱۵ ق.ظ

درباره سايت

پایگاه اطلاع رسانی شهدای شهرستان ایذه

بسم رب الشهدا و الصدیقین
امام خامنه ای:زنده نگه داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست.
به سایت شهدای شهرستان ایذه خوش آمدید.
اهداف سایت:
معرفی شخصیت و وصیت‌نامه شهدا ایذه
گرامی داشت یاد و خاطره شهدا ایذه
و...

بایگانی

پيوندها

تصاوير برگزيده

شبکه های اجتماعی

شهید سرهنگ خلبان امین علیزاده

شهید سرهنگ خلبان امین علیزاده

در سومین روز از فروردین ماه 1336 در روستای قلعه سرخ نوترگی از توابع شهرستان ایذه دیده به جهان گشودند.

 تحصیلات ابتدایی را در همان زادگاهش به اتمام رساند. پس از پایان دوران متوسطه در شهر ایذه از طریق کنکور سراسری و بورسیه ارتش وارد نیروی هوایی ارتش گردید و در رسته خلبانی تحصیلات خود را به پایان رساند. ابتدا در شیراز مشغول خدمت گردید و پس از مدتی به تهران عزیمت نمود.

سرهنگ علیزاده مدتی نیز مسئولیت سازمان ارتباطات هوایی ارتش (ساها) دزفول را بر عهدهداشت. از آنجاییکه همه جای ایران سرای او بود محل خدمت برایش فرقی نداشت تنها خدمت به ایران و ایرانی برایش مهم بود. در اوج حوادث انقلاب سرهنگ علیزاده به همراه تعداد دیگری از خلبانان در سال 1357 در آمریکا مشغول گذراندن دوره های تخصصی بودند. بنا به گفته ی آقای نعمت الله کوهستانی که از دوستان و هم دوره های شهید بود ایشان با اینکه در آمریکا بود ولی با دانشجویان پیرو خط امام و دانشجویان انجمن اسلامی ارتباط نزدیک داشت و با آنها همکاری می کرد.

پس از پایان دوره به میهن برگشته و در فرودگاه مهرآباد مشغول خدمت شد. شهید علیزاده همیشه از بی عدالتی و رنج محرومین نگران و عصبانی بود این مشکلات او را بسیار آزار می داد. ثمره ازدواج شهید علیزاده 2 فرزند پسر و یک فرزند دختر است که از او به یادگار مانده است.

سرانجام سرهنگ علیزاده در روز 13/11/1378 جهت انجام یک پرواز آموزشی تاکتیکی با یک فروند هواپیمای130 c  از فرودگاه مهرآباد تهران اقدام به پرواز مینماید که هواپیما به علت نقص فنی درحین پرواز از کنترل خارج و با یک فروند هواپیمای دیگر برخورد مینماید و امین علیزاده همانگونه که همیشه در آسمان پرواز می نمود تا از تمامیت ارضی این کشور دفاع کند این بار به اوج آسمان ها پرواز نمود و روح این شهید عزیز در کنار سرور و سالار شهیدان آرام گرفت و پیکر پاک این شهید بزرگوار در قبرستان روضه الزهرای شهرستان ایذه علاوه بر اینکه زیارتگاه عاشقان اسلام و ایران است برگ زرین و افتخاری دیگر برای این دیار می باشد.

نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی