چهارشنبه, ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴، ۰۶:۴۰ ق.ظ

درباره سايت

پایگاه اطلاع رسانی شهدای شهرستان ایذه

بسم رب الشهدا و الصدیقین
امام خامنه ای:زنده نگه داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست.
به سایت شهدای شهرستان ایذه خوش آمدید.
اهداف سایت:
معرفی شخصیت و وصیت‌نامه شهدا ایذه
گرامی داشت یاد و خاطره شهدا ایذه
و...

بایگانی

پيوندها

تصاوير برگزيده

شبکه های اجتماعی

شهید شیخ علی(فریدون) مصیبی

شهید شیخ علی(فریدون) مصیبی

 در شهرستان آبادان در خانواده ا ی مذهبی به سال 1337 دیده به جهان هستی گشود.

 با گذراندن دوران کودکی در آغوش گرم خانواده همچون دیگر هم سن و سالان خود دوره ابتدایی را در دبستان فروغی طی نمود. چون از هوش و استعداد بالایی بر خوردار بود و توانست دوره راهنمایی و سپس دبیرستان را در دبیرستان "فرضی" که به اتمام برساند.

او به فعالیتهای فرهنگی در محل زندگی خود در مسجد پیروز ایستگاه 12 به آموزش جوانان هم سن و سالان خود میپرداخت و همیشه سعی برآن داشت که آنچه را میداند عمل کند و یاد بدهد و آنچه را نمیداند بیاموزد.

در سال 56 با مشکلات اجتماعی و سیاسی که در آن زمان حاکم بود، خانوادهاش اصرار داشتند که او برای ادامهی تحصیل به خارج کشور برود اما با مخالفت شدید او رو به رو شدند و با عشق و علاقهای که به ائمهی اطهار(ع) داشت بعد از اخذ دیپلم به حوزهی علمیه قم رفت و او در همان سال زندگی ساده را انتخاب کرد و در این راه قدم گذاشت که با انتخاب خودش راه دنیا و آخرت را برگزید. در همان سال  ها زندگی مشترک خود  با خواهر شهید نور الله سعیدی که در آن زمان در آبادان سکونت داشتند، را با ساده  زیستی آغاز کرد.

در دوران انقلاب در تظاهرات و راهپیمایی  های ضد رژیم شاهنشاهی شرکت فعال داشت و همیشه در نشر آثار امام خمینی(ره) و تکثیر اعلامیه و نوارها و  روشن کردن افکار مردم، اطرافیان و جوانان نقش پررنگی در انقلاب اسلامی ایفا میکرد. در کمیتهانقلاب اسلامی عضو شورای انقلاب اسلامی وقت آقای مهدوی کنی و ستاد پشتیبانی رزمندگان جمهوری اسلامی و همچنین در ستاد جنگهای نامنظم دکتر چمران فعالیت داشت. همیشه دائم السفر بود و در آبادان با منافقین و گروهکها درگیر بود. 

هیچگاه در ساعات روز بیکار نمی شد و همیشه در حال مباحثه، تدریس، خواندن قرآن و صحیفهی سجادیه و تدریس شاگردانی که گاهی از تهران میآمدند، شرکت و در کارهای خیر و کمک به مردم چه از نظر معنوی و چه از نظر مالی پیش  قدم بود. شبها به راز و نیاز و نماز شب با پروردگار خود می  نشست.

پس از سه سال زندگانی مشترک در سال 1359 خداوند فرزندی پسری به او عطا کرد که بینهایت به او علاقه داشت اما این باعث نشد که از تکلیفش باز بماند.

با شروع جنگ تحمیلی در تاریخ سی و یک شهریور ماه سال 1359 درحالی که با خانواده به زیارت امام رضا(ع)  رفته بودند، با شنیدن خبر حمله عراق به مرزهای ایران و فرودگاه مهرآباد، عزم برگشت به قم گرفت و سریعاً به اتفاق دوستان روحانی رضا ضربت، محمود حسین زاده و محمد رضا زارعیان از سپاه تهران، برای مقابله با دشمن به طرف جنوب حرکت کرده و عازم جبهه آبادان شد که در آنجا به اسارت نیروهای بعثیها در آمد و جز مفقودین شدند تا که کاروان شهدا و مفقودین مجمع طلاب آبادان عکس او و دوستانش را جز مفقودین به همگان اعلام می  کنند.

 سرانجام پس از سالیان سال یکی از همرزمانش به نام محمد زارعیان که در سال 1369 از اسارت آزاد گشته در نامهای به وزیر امور خارجه آن وقت مینویسد:

 " در تاریخ 25/7/59 به همراه آقای مصیبی و دو تن از برادران روحانی از قم برای فعالیت به طرف اهواز به سمت ستاد مؤتلفه نهاد انقلابی که به سرپرستی دکتر چمران و یکی به سرپرستی عبدالهادی کریمی نماینده وقت اهواز با ماشین سپاه که بنام آقای مصیبی بود به سمت جاده ماهشهر آبادان بودیم که در ایست بازرسی به همراه سه برادر روحانی اسیر عراقیها میشویم و از آنجا که مدارک پیکان بنام آقای مصیبی بود همه را پاره کرده و برای اینکه مدارک پاره شده را در بازرسی پیدا نکنند، آقای مصیبی خود را با اسم جعلی معرفی و ما خود را به عنوان دانشآموز معرفی کردیم و ما را به یک ایستگاه رادیویی که اشغال کرده بودند و به همراه دیگر رزمندگان که در جاده دستگیر کرده بودند به یک پادگان کوچک و بعد از مرز شلمچه که تقریبا 300 نفر بودیم در یک آسایشگاه جای میدهند و از آنجا که از بنده (آقای زارعیان) برگ تخریب پیدا کرده، من را از آنها جدا کرده و به آسایشگاه دیگر برده و دیگر خبری از همرزمان روحانی خود ندارم"

 بعد از ده سال اسارت در لیست اسرای جنگی آزاد و آقای مصیبی و دیگر روحانیون را در لیست اسرای شخصی جزو مفقودین قرار میگیرد و نامش و کارهایش برای همیشه جاوید میماند و به جرگه جاوید الاثر می  پیوندند.

 یادمان چهره شهید جاویدالاثر فریدون(علی) مصیبی در کنار  برادر همسرش شهید جاویدالاثر نورالله سعیدی در تپه نور الشهدا شهرستان ایذه نظارهگر دوستان عاشق و رهروان شهدای حق و حقیقت است.

در حال حاضر خانواده شهید در شهرستان ایذه سکونت دارند.

نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی