پنجشنبه, ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۴، ۱۱:۰۸ ق.ظ

درباره سايت

پایگاه اطلاع رسانی شهدای شهرستان ایذه

بسم رب الشهدا و الصدیقین
امام خامنه ای:زنده نگه داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست.
به سایت شهدای شهرستان ایذه خوش آمدید.
اهداف سایت:
معرفی شخصیت و وصیت‌نامه شهدا ایذه
گرامی داشت یاد و خاطره شهدا ایذه
و...

بایگانی

پيوندها

تصاوير برگزيده

شبکه های اجتماعی

شهید رستم رستمی

شهید رستم رستمی

 در سال 1342 در روستای راسوند از توابع شهرستان ایذه دیده به جهان گشود.

با تولد رستم شور و اشتیاق خاصی در خانواده ایجاد شد، چرا که برای پدر او، پسر یعنی عصای دستش در وقت مبادا. رستم در محیط روستا در بین روستاییان باصفا، دوران کودکی را طی و تحصیلات ابتدایی خود را مانند دیگر کودکان در روستا گذراند و کنار درس و مدرسه در کار کشاورزی و دامداری به پدر کمک می کرد. کار طاقت فرسای کشاورزی برروی زمین سخت، از او فردی صبور و بردبار ساخته بود. هرگز در برابر مشکلات نا امید نمیشد و به تلاش خود در رفع آنها میکوشید. در طول دوران تحصیل فردی کوشا بود به طوری که معلمین از ایشان رضایت کامل داشتند به پدر و مادر خود احترام خاصی میگذاشت و با کوچکترها مهربان و با گذشت بود نسبت به انجام تکالیف دینی پای بند بود و به اهل بیت(ع) ارادت خاصی داشت.

 کمتر کسی او را عصبانی می دید و اگر رفتار ناپسندی از شخصی میدید با ادب، متانت و حفظ غرور طرف مقابل او را متوجه اشتباهش می کرد.

نسبت به امام علاقهای ویژه داشت و در راهپیماییهای قبل از انقلاب شرکت میکرد. دوران دبیرستان عضو فعال انجمن و پایگاه بسیج محل بود. مدتی فرماندهی پایگاه شهید بهشتی را بر عهده داشت با شروع جنگ تحمیلی، ندای رهبرش، امام خمینی(ره) را پاسخ گفت و به سوی جبهه ها عازم شد و فرماندهی گردان مهندسی در لشکر 7 ولی عصر(عج) را برعهده گرفت. در طول انجام وظیفهاش، کمتر به مرخصی میآمد و بیشتر وقت خود را در جبههها میگذراند. آرزو داشت به پدر و مادرش خدمت نماید، همواره میگفت: «اگر جنگ نبود یک لحظه از شما جدا نمیشدم اما الآن زمان دفاع است...» در طول دفاع مقدس، همیشه آرزوی شهادت را در سر میپروراند.

 از این که سرباز امام بود به خود می بالید و افتخار می کرد تا این که در منطقه ی عملیاتی والفجر8 در روز 20/7/1365 در فاو به درجه رفیع شهادت نایل آمد و به آرزوی دیرینهاش رسید.

پیکر پاک این فرزند رشید اسلام در شهرستان ایذه روستای راسوند به خاک سپرده شد تا میعادگاهی برای عاشقان ولایت و شهادت باشد.

نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی